Viziunea PRO România

PRO România este un proiect politic nou care îi implică și îi reprezintă pe toți cei care cred în România – în potențialul său uman și natural.

PRO România își propune să fie un laborator politic în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru DEZVOLTAREA țării. PRO România va susține master planuri generale în fiecare domeniu de activitate.

PRO România vine cu un model nou pe scena politică prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, factură liberală în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.

PRO România nu e un proiect care pleacă de la zero. Principala noastră carte de vizită este performanța echipei de guvernare din perioada 2012-2015, care a gestionat eficient reconstrucția țării după criza economică.

Acea echipă a reușit să genereze atât creștere economică, cât și dreptate socială și a pus bazele unei dezvoltări sustenabile.

PRO România înțelege că dialogul și consultarea permanentă reprezintă principiile de bază în elaborarea unor proiecte pentru cetățeni. Suntem în permanență deschiși opiniilor și criticilor constructive venite din partea tuturor celor care doresc să se implice în viața publică. Suntem un partid care promovează unitatea națională și care nu va alimenta ura, frica în societate, discriminarea sau radicalizarea opiniilor despre diferite minorități pentru atingerea unor scopuri electorale.

Nu vom urma exemplul forțelor politice care se bazează pe frică și pe ură, noi ne propunem să reclădim SPERANȚA și SOLIDARITATEA.

PRO România propune oameni și proiecte care merită un vot PENTRU. Noi suntem PRO, nu suntem CONTRA: PRO integrare europeană, PRO securitate și stabilitate în regiune, PRO sănătate, PRO educație, PRO locuri de muncă, PRO investiții în infrastructură, PRO agricultură, PRO respect pentru seniori și persoane vulnerabile și PRO mediu. Suntem cu toții PRO România!